За нас

Obuvalka.com е онлайн магазин, в който можете да намерите Вашите обувки, чанти, спортни стоки и много други. Можете да зарадвате Вашето дете с нов батут, трамплин, триколка, колело и други игри за открито. Също така можете да намерите и подходящата раница за учениците, куфари, пътни чанти и още много различни продукти.

Стриктно спазваме всички законови разпоредби, валидни при онлайн пазаруването. Уважаваме правата на потребителите, както и тяхното мнение и желание да се чувстват сигурни при използването на нашите магазини. Ежедневно полагаме грижи за усъвършенстване процеса на онлайн поръчка и гарантиране сигурността на нашите клиенти.

За нас е важно да сте наясно, че пазарувайки в нашите онлайн магазини, ние ви осигуряваме пълна гаранция за реална доставка, връщане, замяна и рекламация, без необходимост от причина за това, както и  възстановяване на пари по върнати поръчки.

За нашата коректност и лоялност, към всички клиенти и потребители на сайтовете ни, гарантира и нашата перфектна онлайн репутация.

Ще сме ви благодарни ако споделите мнението си за нас. Приемаме всякаква критика и коментари, които биха подобрили работата ни.